Αρχική

 Η ιστοσελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή…

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ


Με την ανάληψη των καθηκόντων μου θεωρώ υποχρέωσή μου να απευθυνθώ σε συναδέλφους, γονείς, μαθητές αλλά και στην ευρύτερη  κοινωνία των Ιονίων Νήσων.

Στην προσπάθεια μετάβασης από τη «γραφειοκρατική» στην «ανταποκριτική» – προς τον Έλληνα πολίτη – Διοίκηση του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, η Δημόσια Εκπαίδευση καλείται να αποδεχτεί την πρόκληση και να απαντήσει με τη συνεχή βελτίωση της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας τόσο των εκπαιδευτικών, όσο και των διοικητικών υπηρεσιών της.

Από το συντονιστικό και εποπτικό ρόλο του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων που μου ανατέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολες για τη χώρα μας συνθήκες, σας διαβεβαιώνω πως θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις στην κατεύθυνση της διαρκούς βελτίωσης της παρεχόμενης Δημόσιας Εκπαίδευσης στο Ιόνιο.

Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες,

ευχόμενος καλή και δημιουργική χρονιά σας καλώ να συστρατευθούμε στον αγώνα για την επίτευξη των στόχων και των υψηλών ιδανικών που μόνο η Παιδεία μπορεί να προσφέρει δημιουργώντας ελπίδα και προσδοκία για ένα καλύτερο αύριο της πατρίδας μας.

Με εκτίμηση

Ο

Περιφερειακός Διευθυντής

Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ιονίων Νήσων

Ιωάννης Ι. Καραβασίλης


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>